U lijkt Internet Explorer te gebruiken. Omdat Microsoft Internet Explorer niet meer volledig ondersteunt, kan het ook zijn dat onze website niet optimaal functioneert. Voor optimaal gebruik van onze website adviseren we u een modernere browser te gebruiken, zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox.

Kemp Groep racet de zomer in!

Kemp Groep racet de zomer in! We trapten de zomer af met het Kemp Groep Streetkart toernooi op ons eigen terrein. De vestigingen in De Meern en Tiel werden omgetoverd tot een super gave kartbaan. Bekijk de aftermovie!

Meer lezen

Gaby Richter werkt alweer 25 jaar bij Kemp Groep

Gaby Richter werkt alweer 25 jaar bij Kemp Groep! (voorheen Hans van Driel). Gaby, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! 

Meer lezen

Kemp en Hans van Driel verder als Kemp Groep!

Kemp en Hans van Driel verder als Kemp Groep! Alweer negen jaar lang werken Kemp Groep en Hans van Driel nauw samen op het vlak van service, voorraadbeheer, verhuur en het aanbod van materieel. Samen gaan beide bedrijven verder onder de handelsnaam; Kemp Groep.

Meer lezen

Kemp Groep in Ommen groeit door!

Mede door het groeiend aantal huurklanten en oplopende verkopen van nieuw materiaal heeft Kemp Groep in Ommen een vrachtwagen aangeschaft en een nieuwe chauffeur aangenomen. 

Meer lezen

Registratie-, kentekenplaat- en APK-plicht

Per 1 januari geldt er een kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen. Mobiele graafmachines en trekkers die op de openbare weg harder rijden dan 25 kilometer per uur moeten vanaf januari 2021 een kenteken hebben.

Meer lezen

De configurator blijft uitbreiden!

Nadat Reesink Construction Equipment NL B.V. eerder de configurator van Kobelco en Atlas lanceerde, zijn nu ook de BOMAG walsen toegevoegd. Met deze configurator is iedereen in staat om in een aantal stappen zijn droommachine samen te stellen. Houd ons in de gaten, want andere merken en typen volgen: We blijven uitbreiden!

Meer lezen

Emissiecertificaat

Weet u precies wat uw machine uitstoot? Wij wel! Vraag gratis het certificaat bij ons aan voor uw (recente) Atlas, BOMAG of Kobelco.

Meer lezen

De configurator is nu online!

Stel je eigen graafmachine samen

Een vertegenwoordiger langs laten komen om de uitvoering van de nieuwe machine door te spreken… Of stel je je graafmachine liever in alle rust zelf samen? Nu heb je de keuze!

Meer lezen

Terugblik BOMAG open dagen in De Meern

Met trots kijken wij terug op de eerste BOMAG open dagen welke plaatsvonden op 10 en 11 januari jongstleden in De Meern.

Meer lezen